Ілон Маск анонсував зміни у функції блокування в соцмережі Х

Американський підприємець, мільярдер, власник соціальної мережі Х Ілон Маск анонсував зміни у функції блокування на платформі.
Власник соціальної мережі Х Ілон Маск. Фото – reuters.com

Маск анонсував нововведення у функціонуванні соціальної мережі Х. За словами мільярдера, невдовзі на платформі публікації користувачів стануть видимими навіть для тих профілів, які їх заблокували, інформує видання «Кreschatic» із посиланням на портал The Verge.

Підприємець пояснив, що оновлена функція блокування заборонить обліковому запису будь-яку взаємодію, однак не приховає від нього публікації. До цього соцмережа Х щоразу демонструвала повідомлення «ви заблоковані», як тільки користувач намагався подивитися акаунт, підписників, коментарі людини, яка його заблокувала.

ЗМІ пишуть, що нові правила на платформі можуть обурити багатьох користувачів, які за допомогою функції блокування намагаються убезпечити себе від домагань та дій шахраїв. Однак оновлення пом’якшить бар’єри для зловмисників.

Нагадаємо, що під керівництвом Маска вартість соцмережі Х впала на понад 34 мільярди доларів (до придбання вона коштувала 44 мільярди), також її почали залишати рекламодавці.

Як повідомлялося, компанія Google витратила 2,7 мільярда доларів на повернення провідного дослідника штучного інтелекту.

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *