Війська РФ вночі завдали удару по Україні дронами: Повітряні сили повідомили про кількість збитих безпілотників

Російські війська в ніч проти 9 лютого атакували територію України ударними безпілотниками
Після півночі окупанти завдали ударів безпілотниками по цивільній інфраструктурі Зміївської громади. Фото - t.me/synegubov

Як повідомляє «Kreschatic», за даними командування Повітряних сил ЗСУ, всього було запущено 16 дронів, 10 із них вдалося збити над Миколаївською, Херсонською та Харківською областями.

У Харківській області внаслідок атаки безпілотників постраждали об’єкти цивільної інфраструктури у Зміївській громаді – готель, кілька приватних житлових будинків, відпочинковий комплекс та їдальня, повідомив голова регіону Олег Синегубов, додавши, що постраждав співробітник охорони.

атака дронів
Фото – t.me/synegubov

Міноборони РФ, у свою чергу, заявило “про спробу київського режиму зробити терористичну атаку” безпілотниками на російські об’єкти.

Загалом, йдеться у поширеному військовим відомством повідомленні, було перехоплено та знищено 19 дронів – по два над Курською областю та Краснодарським краєм, п’ять над Брянською областю, чотири над Орловською, а також шість над акваторією Чорного моря.

Влада Орловської області заявила, що метою атаки безпілотників були об’єкти паливно-енергетичного комплексу регіону. У Краснодарському краї в ніч проти 9 лютого сталася пожежа на Ільському НПЗ, причиною якої, за не підтвердженими офіційними даними, став удар безпілотників.

Нагадаємо, також ми писали про те, що Війська РФ вночі знову атакували Україну дронами: стали відомі масштаби руйнувань

Share This Article
Україна в об'єктивному світлі: ми показуємо справжню картину
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *