Як повідомляє «Kreschatic» з посиланням на аналітичний матеріал профільного порталу «Мінфін», на прилавках супермаркетів України змінилися, в більший бік, ціни на певні різновиди свинини та сала.
Свинина:
- грудинка зросла в ціні з 167,72 гривні/кілограм до 179,29 гривні/кілограм;
- лопатка — з 172,27 гривні/кілограм до 177,4 гривні/кілограм;
- підчеревок подорожчав зі 167,51 гривні/кілограм до 179 гривень/кілограм;
- реберця стали менш доступними, оскільки вартість піднялася з 172,35 гривні/кілограм до 176,3 гривні/кілограм;
- шийна частина подешевшала з 278,75 гривні/кілограм до 286,05 гривні/кілограм;
- набір для шашлику «просів» у ціні незначно — з 239,58 гривні/кілограм до 238,03 гривні/кілограм.
Сало:
- «домашній» сорт зберіг середню ціну в межах 234 гривень/кілограм (від 189 гривень/кілограм у «МегаМаркеті» до 279 гривень/кілограм у «Новусі»);
- солоний вид подорожчав несуттєво — з 239,62 гривні/кілограм до 242,8 гривні/кілограм.
Раніше ми писали про те, що незабаром в Україні підвищаться тарифи на Інтернет.