Xbox представила нові частини легендарних ігор Doom та Gears of War

Microsoft анонсувала нові частини популярних франшиз «Doom: The Dark Ages» і «Gears of War» під час презентації у неділю, де було представлено плани на рік для проблемного підрозділу ігор
Microsoft представила нові Ігри Doom і Gears of War на Summer Game Fest. Фото - Bloomberg

Як повідомляє «Kreschatic», інші анонси включали покрокову рольову гру «Clair Obscur: Expedition 33» та сюжетний сіквел «Life is Strange: Double Exposure», а також нові погляди на розроблені Xbox ігри, такі як «Perfect Dark» та «Avowed».

Презентація, яка традиційно проводиться кожного червня, відбулася в незручний час. Microsoft досі інтегрує жовтневе придбання виробника ігор Activision Blizzard за 69 мільярдів доларів. У січні компанія звільнила 1900 співробітників у своєму ігровому бізнесі та досі шукає способи скорочення витрат. Минулого місяця Xbox закрив три дочірні компанії, включаючи Tango Gameworks, студію, що створила хіт 2023 року «Hi-Fi Rush».

Xbox
Doom: The Dark Ages Фото – Bethesda Softworks

Як пише Bloomberg, у центрі Лос-Анджелеса, де професіонали індустрії зібралися на Summer Game Fest та інші заходи, електронний білборд вшановував деякі з компаній, закритих цього року Xbox та іншими видавцями ігор. «Зникли, але не забуті», — було написано на ньому.

Xbox також стикається з численними чутками щодо своїх планів випуску ігор на платформу-конкурента Sony PlayStation, чим компанія серйозно зайнялася цього року. Компанія підтвердила, що наступна гра «Doom» буде доступна на PlayStation 5, окрім Xbox та PC.

Також раніше ми писали про те, що Sony припиняє виробництво гарнітури віртуальної реальності для PlayStation: в компанії повідомили причини

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *