Промоутер Ентоні Джошуа розповів, коли і проти кого відбудеться його наступний бій

Промоутер Matchroom Boxing Едді Хірн окреслив наступні варіанти боїв Ентоні Джошуа, оскільки він розглядає титул чемпіона світу у важкій вазі або потенційний поєдинок проти одного з найбільших імен у дивізіоні
Ентоні Джошуа та його промоутер Едді ХІрн. Фото - boxing-social.com

Як повідомляє «Kreschatic», Едді Хірн зробив свою заяву після того, як Джошуа повернувся, щоб зробити те, чого не зміг Тайсон Ф’юрі, і нокаутувати колишнього чемпіона UFC Френсіса Нганну всього за два раунди. Камерунець програв суперечливий бій «Циганському королю» п’ять місяців тому, і тепер Ей-Джей посилає повідомлення для решти дивізіону, що він цілком може повернутися до своєї найкращо форми.

Як наслідок, Джошуа пов’язують із поєдинками з усіма його суперниками в суперважкій вазі, оскільки він намагається отримати шанс стати лише п’ятим триразовим чемпіоном у важкій вазі в історії цього дивізіону.

Однак в інтерв’ю Boxing Social Едді Хірн визнав, що привабливість потенційного бою з Деонтеєм Уайлдером може відстрочити боротьбу за титул Джошуа.

Все може статися, чесно кажучи. Можливий варіант бою в Лос-Анджелесі 3 серпня, а також в Лондоні на Уемблі у вересні. Тож нічого не вирішено, але є хороший шанс, що Ей-Джей зможе битися в ці дати. Проти кого? Не знаю.

Ми побачимо, що станеться спочатку 18 травня, це велика подія, на яку всі дивляться, щоб побачити, що вийде з бою Ф’юрі та Усика. Потім у нас є Вайлдер-Чжан, потім Хрговіч-Дюбуа, подивимось, що станеться з титулом IBF, але може статися буквально все.

– заявив Едді Хірн.

Бій Джошуа і Нганну
Ентоні Джошуа заявив, що він повинен стати чемпіоном світу за версією WBC у важкій вазі після перемоги над Нганну. Фото – boxing-social.com

У нас є два варіанти. Титул IBF або бій проти Вайлдера. Якщо Вайлдер пройде Чжана, а я вірю, що так і буде, усі знову почнуть говорити про бій Джошуа-Вайлдера.

Ей Джей готовий до цього бою. Він, звичайно, хотів би знову виграти титул чемпіона світу в суперважкій вазі, він хотів би битися з переможцем бою Ф’юрі-Усик, але побачимо, що буде 18 травня та 1 червня.

Очікується, що титул чемпіона світу за версією IBF буде звільнений невдовзі після поєдинку Тайсона Ф’юрі проти Олександра Усика 18 травня, а Філіп Хрговіч і Даніель Дюбуа зустрінуться один з одним за вакантний пояс в андеркарті бою Артура Бетербієва проти Дмитра Бівола 1 червня.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що колишній тренер Ентоні Джошуа оцінив його шанси в бою проти Тайсона Ф’юрі

Share This Article
Спорт - це не просто гра, це наше життя. Дізнайтеся більше разом із нами
Коментувати